Aafje

Praktijkopleider

Jouw rol:

Veranderingen gaan snel in de ouderenzorg. Bij Aafje investeren we daarom continu in het vakmanschap van onze medewerkers. Zo blijven zij deskundig in de steeds complexer wordende zorg voor onze klanten.
Het opleiden gebeurt bij Aafje zoveel mogelijk op de werkplek, dus altijd dicht bij de klant. Ook de directe begeleiding van onze leerlingen en stagiaires door de werkbegeleiders vindt op de locaties plaats. Aan jou, als praktijkopleider, de uitdagende taak om te zorgen dat aan alle randvoorwaarden wordt voldaan om goed op te leiden.


Als praktijkopleider ben je de sparringpartner voor zowel verpleegkundigen in opleiding (hbo-niveau), maar ook voor medewerkers die een andere (zorg)opleiding op niveau 2 tot 4 volgen of die een (zorg)opleidingswens hebben. Jij weet precies de juiste vragen te stellen: waar heeft welke leerling en stagiaire behoefte aan? Welke regio en welk team kan het gevraagde leertraject aanbieden? Hoe laten we de theorie en de praktijk optimaal op elkaar aansluiten? Je werkt solistisch, maar je werkt ook veel samen met (team)managers, opleidingscoördinatoren en andere betrokkenen. Ook onderhoud je contact met de werkbegeleiders en opleidingsinstituten om de voortgang bij Aafje en de leergang op school te bewaken. Daarnaast behoort het voeren van voortgangs-, (tussen)evaluatie- en (eind)beoordelingsgesprekken en het afnemen van toetsen tot jouw werkzaamheden. Dit alles leg je vast in het leerlingdossier.

Dit breng jij mee:
● Een HBO Verpleegkunde diploma;
● Een diploma praktijkopleider op HBO niveau of je bent bereid deze opleiding op korte termijn te volgen;
● Ervaring als werkbegeleider of praktijkopleider;
● Kennis van en affiniteit met de doelgroepen tot en met niveau 6;
● Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs;

Als praktijkopleider werk je in het team 'werkplekleren' dat onder de Aafje Academie valt. De Aafje Academie werkt vanuit het Stafkantoor in Rotterdam. Als praktijkopleider werk je wel op de diverse locaties waar de leerlingen en stagiaires aanwezig zijn. Een rijbewijs en eigen vervoer zijn een pré. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Jongmans via 06 41566212.

Draag jij bij aan de deskundigheid van leerlingen en stagiaires? Ben jij de schakel tussen leerlingen, stagiaires, werkbegeleiders, managers en de opleidingsinstituten? Dan zoeken wij jou!

Referentienummer:
Staf
Regio:
Zuid-Holland
Terug naar boven