Leerling HBO-Verpleegkundige - Huizen

Verpleging draait om mensen en aandacht, maar ook om kwalitatief complexe zorg. Je combineert handelen en planning met inzicht en (veel) kennis. Als verpleegkundige bij Aafje krijg je de ruimte om die onderdelen zoveel mogelijk zelf in te vullen. Zodat jij het werk op jouw manier kan invullen.


Als gediplomeerd MBO-verpleegkundige volg je de deeltijd opleiding tot HBO-verpleegkundige. Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door de Hogeschool Rotterdam. Voor het praktijkgedeelte werk je op onze leerafdeling op de locatie “de Roo van Capelle”. Op deze afdeling werken stagiaires die begeleid worden door gediplomeerd personeel. De stagiaires worden begeleid met vragen die passen bij hun opleiding en leerjaar.


Als leerling HBO-verpleegkundige ben je betrokken bij en verantwoordelijk voor de zorg rondom de bewoners. Je helpt bij de ADL, de medicatie en je voert, waar nodig, verpleegtechnische handelingen uit. Je maakt daarbij gebruik van het zorgplan. Het doel is om onze bewoners zo goed mogelijk de juiste zorg te bieden. Je stemt de zorg af met andere professionals.


Ben jij die leerling die betrokken, gedreven en enthousiast is? Dan komen wij graag met jou in contact.


Maar we hoeven jou waarschijnlijk niet uit te leggen wat het vak inhoudt. We vertellen je liever wat werken in bij Aafje zo leuk maakt.


Bij Aafje:

● Sta je er nooit alleen voor. Je komt terecht in een team met enthousiaste collega’s;
● Krijg je de ruimte om het werk op jouw manier in te vullen;
● Horen we graag hoe het beter kan. En geven we jou de mogelijkheden en handvatten om die verbeteringen door te voeren;
● Krijg je de mogelijkheden om door te groeien. Steeds een stapje hoger of misschien wel iets totaal anders;
● Hoeft dat helemaal niet. Je kunt ook lekker blijven doen wat je al doet;
● Zorgen we ook goed voor jou. Met cursussen, trainingen en een mooi salaris, maar staat een goede werk-privé-balans bovenaan. Natuurlijk zul je af en toe moeten invallen voor een collega, maar vrij is vrij en we zullen je echt niet wekelijks bellen om toch extra diensten te draaien;
● Proberen we de administratieve last zo minimaal mogelijk te houden.

Wat breng jij mee:

● Een MBO-diploma Verpleegkunde niveau 4.
● Minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige;
● De BIG-registratie en actuele kennis van regelingen en protocollen. 
● Schriftelijk bewijs dat jouw BIG-handelingen niet langer dan vijf jaar geleden zijn getoetst. Is dat wel het geval? Dan kun je ze bij Aafje opnieuw laten toetsen.
● Flexibiliteit: jij draait je hand niet om voor onregelmatige werktijden en wisselende diensten.

Ben jij al MBO verpleegkundige en wil jij je verder ontwikkelen tot HBO-Verpleegkundige? Ben jij flexibel, enthousiast en pas jij je makkelijk aan aan verschillende situaties? Kom dan werken en leren bij Aafje!

Referentienummer:
Roo
Regio:
Zuid-Holland
Terug naar boven