Aafje

Regio assistent wijkverpleging

Onze wijkverpleegkundige teams zetten zich elke dag in om de juiste zorg te verlenen. Maar natuurlijk komt er bij hun werk nog veel meer kijken. En daar hebben we jou voor nodig. Als regio assistent wijkverpleging ondersteun je de teams in hun administratieve werkzaamheden, voer je beheerderstaken uit en bewaak je het teambudget. En dat is allemaal in de breedste zin van het woord. Jij bent de vraagbaak als het team iets wil regelen (voor klanten, maar ook voor bijvoorbeeld teamuitjes), maar beheert ook de fietsen die door de teamleden worden gebruikt en regelt alles rondom de huisvesting. En je speelt een heel belangrijke rol bij de registratie van de uren.

De geregistreerde uren van onze collega's moeten voldoen aan bepaalde richtlijnen. Jij verifieert en fiatteert deze uren en bent verantwoordelijk voor het oplossen van knelpunten in deze registraties. Er gaat wel eens iets mis of het loopt net even anders. Jij signaleert dit en onderzoekt hoe je dit kunt oplossen. Zo geef je bijvoorbeeld instructie aan de medewerker die de registratie richtlijnen niet goed uitvoert. Tegelijkertijd kijk je altijd naar mogelijkheden om de bestaande processen te verbeteren.

Als je werkt bij Aafje, krijg je de ruimte. De ruimte om jouw functie optimaal in te vullen, maar ook ruimte om de stappen in jouw carrière uit te stippelen. Ook al moet je in deze functie nog starten, misschien weet je al heel goed waar je over vijf jaar wilt zijn. Of misschien weet je dat juist nog helemaal niet. Ook dan geven we jou de ruimte om daarmee om te gaan hoe jij wilt. En als jij iets ziet dat beter kan, dan willen we dat niet alleen van je horen, we vragen je ook om ermee aan de slag te gaan.

Bij Aafje:

  • krijg je de ruimte om het werk op jouw manier in te vullen;
  • horen we graag hoe het beter kan. En geven we jou de mogelijkheden en handvatten om die verbeteringen door te voeren;
  • krijg je de mogelijkheden om door te groeien. Steeds een stapje hoger of misschien wel iets totaal anders;
  • hoeft dat helemaal niet. Je kunt ook lekker blijven doen wat je al doet;
  • zorgen we ook goed voor jou. Met cursussen, trainingen en een mooi salaris, maar een goede werk-privé-balans staat bovenaan. Zo is er dankzij de collega's van het ondersteuningsteam altijd een professional betrokken die jou helpt om je (mentale) gezondheid in de gaten te houden.

Dit vragen we van jou:

  • MBO 3 niveau kennis op het gebied van administratie;
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen;
  • Je hebt aantoonbaar sociale vaardigheden die je inzet in het contact met onze medewerkers en teams;
  • Je kunt je mondeling en schriftelijk uitdrukken voor het verstrekken van informatie en beantwoorden van vragen;
  • Je hebt oog voor detail en bent oplettend bij het controleren van gegevens;
  • Je bent integer.

Wil jij graag aan de slag als regio assistent wijkverpleging bij Aafje? Solliciteer dan via de button. We doen ons best om altijd binnen drie werkdagen contact op te nemen. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Petra Veninga (Manager Thuiszorg) via 06-22499905.

Regio assistent wijkverpleging (RAW)
Het administratie hart van de wijkverpleging, op kantoor

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dat wil iedereen. Aafje maakt dit mogelijk met wijkverpleging. En om dat op rolletjes te laten verlopen, zijn we op zoek naar een regio assistent wijkverpleging.

Referentienummer:
Wijkverpleging
Regio:
Zuid-Holland
Terug naar boven