Aafje

Helpende in de huizen

Als helpende bij Aafje help je onze bewoners met opstaan, aan- en uitkleden, douchen en andere belangrijke ondersteuning om er een mooie dag van te maken. Zijn er veranderingen in de persoonlijke situatie? Dan rapporteer je aan de eerstverantwoordelijke verzorgende of verpleegkundige. Dit alles doe je met een praatje, een glimlach en oog voor de klant. Maar vooral met liefde en aandacht. Want dat is waar het om draait. 

Bij Aafje zorgen we voor elkaar. Voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s. Dus krijg jij de ruimte om jouw werk af te stemmen op je privéleven. En niet andersom. 

Verder hoeven we jou waarschijnlijk niet uit te leggen wat het vak inhoudt. Daarom vertellen we je liever wat werken in onze huizen zo leuk maakt.

Bij Aafje:

  • Ben jij de cruciale factor in huishoudelijke ondersteuning, hulp bij persoonlijke verzorging of specialistische verpleging;
  • Krijg je alle ruimte om het werk op jouw manier in te vullen;
  • Krijg je de mogelijkheden om door te groeien. Steeds een stapje hoger of  misschien wel iets totaal anders;
  • Hoeft dat helemaal niet. Je kunt ook lekker blijven doen wat je al doet;
  • Zorgen we ook goed voor jou. Met cursussen, trainingen en een mooi salaris, maar staat een goede werk-privé-balans bovenaan.  Natuurlijk zul je af en toe moeten invallen voor een collega, maar vrij is vrij en we zullen je echt niet wekelijks bellen om toch extra diensten te draaien;
  • Proberen we de administratieve last zo minimaal mogelijk te houden.

Dit breng jij mee:

  • Een MBO-diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2, MMZ of SPW (niveau 3 of 4) met (stage)ervaring in de ouderenzorg;
  • Affiniteit met ouderen;
  • Flexibiliteit: jij draait je hand niet om voor onregelmatige werktijden en wisselende diensten.

Wil jij graag aan de slag als helpende bij Aafje? Solliciteer via de button. We kijken eerst of je de juiste diploma’s hebt. Is dit het geval? Dan nemen we altijd contact met je op.



Zorgen met liefde

Veel ouderen kunnen niet langer thuis wonen. Zij kunnen terecht in een van de verpleeghuizen van Aafje. Hier proberen we hen dat vertrouwde gevoel van ‘thuis’ terug te geven. Maar, dat kunnen we niet zonder jou!

 

Referentienummer:
huizen
Regio:
Zuid-Holland
Terug naar boven