BBL of Duaal Leerling Verzorgende IG/Verpleegkundige in de thuiszorg

Werken en leren in de thuiszorg. Wat betekent dat voor jou? Je komt te werken in een van onze thuiszorgteams in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Heerjansdam. Werken in de thuiszorg betekent dat je zorg verleent aan onze klanten in hun eigen omgeving. Iedere klant heeft een eigen zorgvraag en je weet nooit wat je aantreft achter de voordeur. Dit maakt werken in de thuiszorg leuk en afwisselend.

Het team en jij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de invulling van het rooster en de continuïteit van zorg. Als BBL student draai je mee in het normale rooster en draai je afwisselend dag en avonddiensten tussen 7:00 en 23:00 (je werkt ook om het weekend). In de thuiszorg reis je tussen verschillende cliënten dus het is belangrijk dat je kunt fietsen of in het bezit bent van eigen vervoer. Woon je niet in de regio waarin je werkzaam bent dan is het belangrijk dat je op tijd op jullie kantoor aanwezig kunt zijn om de leenfiets te pakken.

We bieden je een veilig leerklimaat, fijne collega’s en voldoende begeleiding om je te kunnen ontwikkelen. Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken en je bijdrage levert om met en van elkaar te kunnen leren. 
Als je nog niet in opleiding bent, zal het startmoment van de opleiding in september 2024 zijn. Je kunt uiteraard wel beginnen met werken om zo goed ingewerkt aan je nieuwe opleiding te kunnen gaan starten.

 

Dit breng jij mee:

  • Je hebt affiniteit met de thuiszorg;
  • Voor BBL heb je een onderliggend zorg diploma (Helpende of Verzorgende IG) of zit in het 3e jaar van de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige);
  • Voor Duaal ben je bezig met de opleiding verpleegkundige niveau 6 en zit je in het 3e jaar van de opleiding;
  • Je herkent je in de competenties flexibel, zelfstandig en collegiaal;
  • Je bent bereid om je te committeren aan ons en je leerproces gedurende de opleiding.

Wil jij je verder ontwikkelen tot Verzorgende IG of Verpleegkundige in de thuiszorg? Ben jij flexibel, enthousiast en pas jij je makkelijk aan aan verschillende situaties? Kom dan werken en leren bij Aafje! 

Referentienummer:
TZ Drechtsteden
Regio:
Zuid-Holland
Terug naar boven