Aafje

Specialist ouderengeneeskunde 1e lijn

Je zet jouw kennis en kunde in voor kwetsbare ouderen in de wijk om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Je geeft bijvoorbeeld adviezen over levenseinde en prognostiek, bij verminderde mobiliteit of vallen en doet verdiepende diagnostiek bij cognitieve achteruitgang. Hierbij kijk je altijd naar iemands functioneren in al zijn facetten, lichamelijk, functioneel, psychisch en sociaal (oftewel een geriatrisch assessment). Dit pakken wij bij Aafje op door middel van huisbezoeken (regulier alsook subacuut), telefonische consultatie, MDO en spreekuur bij huisartspraktijken, en verder doen wij medische beoordelingen bij een rechterlijke machtiging procedure, en bieden we consultatie in zorgcentra waar klanten met een WLZ-zonder behandeling verblijven.
Je bent een belangrijke partner van de huisarts of praktijkondersteuner, met wie je nauw samenwerkt. Je deelt jouw kennis met thuiszorgteams, casemanagers en uiteraard mantelzorgers. En je kunt gebruik maken van de expertise van andere behandelaren van Aafje (GZ-psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopediste etc.), en, als het nodig is, kan er een opname volgen in één van de huizen of revalidatiecentra van Aafje. Ook hebben we nauwe samenwerkingsverbanden met de geriaters uit de regio.

Wat breng jij mee?

Naast de competenties samenwerken, effectief organiseren en helder communiceren blijkt uit jouw profiel dat jij:
● Een afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde hebt (of binnenkort verwacht af te ronden) en ingeschreven staat in het KNMG-register.
● Beschikbaar bent voor minstens 24 uur per week, meer uren in overleg.
● Aantoonbare ervaring in de eerstelijnszorg of PG-zorg is een pré

Wat bieden wij?

Aafje vervult in de regio Rijnmond een voortrekkersrol op het gebied van eerstelijns behandeling. Onze totale vakgroep bestaat uit meer dan 30 SO's en VS, werkzaam in 15 huizen en daarbuiten , vele van hen zijn ook kaderarts. Natuurlijk werk je niet alleen. Je komt te werken in ons enthousiaste en hechte team van specialisten ouderengeneeskunde, AIOS en verpleegkundig specialisten, met daarbij prettige ondersteuning van ons medisch secretariaat. Er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en specialiseren. Ook een gecombineerde functie met intramuraal en extramuraal werk behoort tot de mogelijkheden.

Ben jij een specialist ouderengeneeskunde die verder kijkt dan de muren van het verpleeghuis? Bij Aafje ben je van harte welkom!

Referentienummer:
Extramuraal breed
Regio:
Zuid-Holland
Terug naar boven