Aafje

Helpende/Verzorgende IG of Verpleegkundige Ontwikkelafdeling

Je stapt aan boord op de ontwikkelafdeling in ons huis in Meerweide (Rotterdam-Zuid) of Hof van Kralingen (Rotterdam-Noord). Dé plek waar jij jouw kennis en kunde (weer) aanscherpt. Het maakt niet uit of je net start na je studie of wanneer je er even uit bent geweest, op de ontwikkelafdeling leer je hoe je zorg op maat levert met de modernste tools. Zorg waar ‘jouw’ ouderen blij van worden en jij zelf ook.

Je volgt een persoonlijk ontwikkelprogramma dat helemaal is afgestemd op jouw wensen en aandachtspunten. Wat daar zoal in kan zitten? Sowieso de ruimte om te leren. Daarnaast kun je denken aan:  

  • Werken met het elektronisch zorgdossier.
  • Samenwerken in een multidisciplinair team met behandelaars en artsen.
  • Coördineren van echt op maat gemaakte zorgtrajecten.
  • Inpassen van individuele zorgwensen in een dagschema met nog veel meer klanten.
  • Improviseren om plotselinge zorg wijzigingen op te vangen, bijvoorbeeld omdat een klant snel achteruit gaat.

Wat jouw verbeter vraag ook is, na dit traject sta je vol zelfvertrouwen in je vak. Tijdens dit traject sta je onder begeleiding van een ervaren medewerker van Aafje. Het traject duurt minimaal zes maanden, waarna je wordt uitgeplaatst naar een andere locatie of afdeling binnen Aafje. Dat kan in de thuiszorg, een verzorgingshuis, verpleeghuis of zorghotel. Helemaal afhankelijk van jouw wensen. Aan het eind van jouw ontwikkeltraject brengen we die dan ook samen in kaart. Heb je een idee waar je heen wilt? Dan loop je daar 2 à 3 dagen stage. Dit avontuur evalueren we. Smaakt het naar meer? Dan gaat jouw reis daar verder en heb jij jouw plek binnen Aafje gevonden.

 

Wij bieden

  • Baangarantie. Als jij er alles aan doet om jezelf te verbeteren, doen wij er alles aan om de juiste plek voor jou te vinden bij Aafje.
  • De mogelijkheid om langere tijd iets te betekenen voor mensen. Jouw klanten blijven tot het einde en jij loopt met hen op. Is dat moeilijk? Soms. Maar mooi is het altijd.
  • Een prima salaris, goede pensioenregeling en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals collectiviteitskortingen en bedrijfsfitness.
  • Een organisatie die dingen graag net iets anders doet om de ouderenzorg beter te maken.
  • Een gezellige werksfeer waarin ruimte is voor jouw ideeën.
  • Een breed aanbod zorg- en ontwikkelmogelijkheden.

Ben jij gediplomeerd helpende/verzorgende/verpleegkundige een herintreder en wil je dolgraag aan de slag, maar lukt het maar niet de juiste werkplek te vinden? Mis je vlieguren, ben je lange tijd uit het werkveld geweest, wil je ADL taken opfrissen, zijn je handelingen en/of BIG-verlopen of twijfel je nog te veel aan jezelf? Ga met Aafje op avontuur en vind jouw plek in de ouderenzorg!

 

Referentienummer:
Ontwikkelafd. MW/HVK
Regio:
Zuid-Holland
Terug naar boven