Aafje

Flexconsulent

Voor het Intramurale Flexbureau zijn wij op zoek naar een klantgerichte en enthousiaste flexconsulent met affiniteit voor de zorg.. Als flexconsulent ben je verantwoordelijk voor een optimale match tussen de vraag naar flexibel inzetbaar personeel en het aanbod van flexwerkers. Je houdt daarbij rekening met de beschikbaarheid en kwalificaties van de flexwerker, de wensen van interne klanten en relevante richtlijnen en bepalingen. Om de match mogelijk te maken, onderhoud je contacten met diverse personen binnen de organisatie. De flexconsulent realiseert een instroom van flexwerkers die past bij de vraag van interne klanten. En ben je het aanspreekpunt voor de flexmedewerker.

Wat verwachten wij van jou

Je beschikt minimaal over een MBO werk en denkniveau. Daarnaast heb je een klantgerichte en dienstverlenende houding. Je bent gewend om met hectiek om te gaan. Je bent stressbestendig, proactief, kunt goed prioriteiten stellen en helder communiceren. Daarnaast ben je in staat zelfstandig te werken en je kunt snel schakelen tussen de diverse vraagstellingen. Tevens is het noodzakelijk dat je eenmaal per 6 weken in het weekend werkt van 07.00-11.00 uur. Ervaring in de uitzendbranche is een pré.

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden je een boeiende werkomgeving, een goede werksfeer met persoonlijke aandacht en ruimte om je te ontplooien. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring conform de CAO VVT, FWG 40.

Informatie

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jolanda Kolanus, teammanager Flexbureau 06-31136912/088-8231666.

 

 

Ben jij die ervaren Flexconsulent die wij zoeken? Krijg jij energie van het vinden de juiste match tussen vraag en aanbod naar flexibel inzetbaar personeel? Dan zoekt Aafje jou!

Referentienummer:
Staf
Terug naar boven